#blimedossut

Det har vært en hektisk høst for alle. Det ligger utfordringer på alle kanter, enten det gjelder fag, skole, elever, kolleger eller foreldre. Samtidig skal man holde seg oppdatert på digital læring, skolesystemer og læringsplattformer. Og ressurser er avhengig av prosesser internt og eksternt. Hva med tilgang på datautstyr, programvare og kompetanse? Høsten kan være tung å bære. Mørkt er det også. Innetid. Høsten bør helst være effektiv. Først og fremst er det nå vi skal sørge for god læring til elevene.

Vi i Kikora tar dette på alvor. Vi mener bestemt at vi kan lære mye av den begynnende mørketiden, av løvet som faller på bakken og tiden som ikke strekker til. Det er derfor vi fokuserer på effektiv læring gjennom god flyt i læringsprosessen. Når vi motiverer og effektiviserer øvingen på viktige rent teoretiske problemstillinger,  så skaper vi rom for å gjøre undervisningen mer engasjerende, relevant og aktuell.

Av og til må vi puste ut og suge inn ny lærdom. Derfor satser vi på det som kan bli landets største arena for diskusjon nettopp av disse problemstillingene, nemlig Settdagene på Lillestrøm 28. og 29. november. Og vi er ikke bare med. Vi har tatt med oss norsk natur inn på Norges Varemesse og ønsker å invitere dere til å bli med inn i vår norske oase. Natur og matematikk er tett knyttet sammen. I naturen finner vi gode eksempler på algebra og geometri. Og vi trenger matematiske utregninger, både av naturens egne krefter og av de kreftene som truer miljøet.

Vil du vite mer om natur og matematikk? Klikk HER.

Snart er det jul. Tradisjonen tro gir vi bort julegaver, ikke til de mer enn 1 300 skolene i Norge som bruker Kikora; dere har allerede fått det beste vi har. Nei, vi vil gi noe til alle dere som fortsatt ikke har tatt Kikora i bruk. Vi åpner nemlig Kikora opp, slik at alle kan se hvorfor Kikora er Norges mest brukte digitale læremiddel for relevant oppgaveløsning i matematikk.

Vil du ha gratis tilgang til hele Kikora? Klikk HER.